Holland America Line

Boek uw Holland America Line cruises bij CruiseClub

De Holland America Line is een rederij van Nederlandse oorsprong die bijna 140 jaar geleden is gestart. Alles draait bij Holland America Line om haar gasten. De rederij staat bekend om haar uitstekende service en onvergelijkbare dienstverlening waarvoor ze jaarlijks wordt onderscheiden.

De Holland America Line is trots op haar altijd glimlachende Indonesische bemanning. In de bar kent de barbediende uw naam en uw favoriete drankje, want service met een glimlach is niet aangeleerd maar een onderdeel van zijn karakter en cultuur.

Vandaag de dag heeft Holland America Line een vloot van 15 elegante, mid-size schepen waarmee ze met meer dan 500 afvaarten per jaar alle zeven continenten bezoeken. De stijlvolle en elegante schepen zijn zo ontworpen dat ze de sfeer van een luxe hotel combineren met de gemakken van thuis. Alle hedendaagse elementen zijn harmonieus gecombineerd met design en kunst.

Cruises komen in, zowel populaire als minder bereisde havens in het Caribisch gebied, Bermuda, Alaska, Europa, Mexico, Zuid-Amerika, het Panamakanaal, Australië, Nieuw Zeeland en Azië - en unieke reizen naar de Amazone, Antarctica en onze uitgebreide Grand Voyages. Samen met verleidelijke bestemmingen, biedt Holland America Line programma's aan zoals Culinary Arts Center kookdemonstraties, Digital Workshop aangedreven door Windows en de collecties van Holland America Line - speciaal gekozen excursies aan wal om de belevenes en ervaringen te vergroten van de plaatsen die ze bezoeken.

De Holland America Line wordt van harte aanbevolen door gasten die stijl en traditie waarderen.

 

 

Onderwerp:
Beschrijving:
Afvaart

Holland America Line biedt cruises met vertrek vanuit Rotterdam en Amsterdam.

Routes

De schepen van de Holland America Line laten u genieten van verschillende bestemmingen wereldwijd.

Nederlandse achtergrond

Er is altijd Nederlandse begeleiding aanwezig aan boord.

Schepen

Ruime elegante schepen.

Cruises van Holland America Line