Azamara Journey

Azamara Journey

Het cruiseschip Azamara Journey is een werkelijke schoonheid in de middenklasse schepen. Aan boord is een ruimtelijk gevoel gecreëerd, waardoor u nauwelijks zult merken dat u zich tussen een kleine 700 gasten bevindt. Aangezien dit schip kleiner is dan gebruikelijke schepen, meert u in havens aan waar u anders slechts van zult dromen.

De Azamara Journey biedt tevens excursies aan, waardoor u de aangemeerde bestemming van wel heel dichtbij kunt ontdekken. Om ervoor te zorgen dat u aan boord optimaal bediend wordt, hebben alle passagiers waar nodig een persoonlijke butler.Neem overdag een frisse duik in het zwembad, waarna u geniet van een cocktail en een prachtig uitzicht op zee.

Bezoek ook eens de uitgebreide spa faciliteiten, u kunt hier volledig tot rust komen. Waag in de loop van de avond een gokje in het Casino waarna u plaats neemt in een van de restaurants, lounges of bars. Ontdek de vrijheid, het vriendelijke personeel en de diverse mogelijkheden aan boord van de Azamara Journey en ervaar een fantastische cruise ervaring.t.

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip Azamara Journey