Royal Caribbean International

Boek uw Royal Caribbean cruise bij CruiseClub

Royal Caribbean is één van de grootste rederijen ter wereld. De rederij staat bekend om haar grote moderne schepen en de vele faciliteiten die zij aanbied aan boord. Voor zowel jong als oud is er genoeg te doen aan boord van de Royal Caribbean cruiseschepen.

Er wordt veel georganiseerd op het gebied van entertainment en sportieve activiteiten. Op sommige cruiseschepen zijn er zelfs uitdagende klimwanden en ijsbanen te vinden. Royal Caribbean biedt haar gasten ook verschillende spa en wellness mogelijkheden aan. De sfeer aan boord is informeel en service staat bij Royal Caribbean hoog in het vaandel. Cruisen met Royal Caribbean is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Er worden zelfs speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën.

Naast de vele mogelijkheden aan boord biedt deze rederij tevens prachtige havenexcursies aan. U kunt op deze manier de schoonheid van de verschillende bestemmingen van dichtbij ontdekken.

Zelfs voordat u uw bestemming bereikt, zult u versteld staan van wat er allemaal te zien en te doen is op het cruiseschip. Met de Gold Anchor Service heeft u één van de vriendelijkste bemanningen op het water die voor u klaar staan om u de tijd van uw leven te geven.

Onderwerp:
Beschrijving:
Dreamworks Experience

Op sommige schepen van Royal Caribbean zijn er zelfs Dreamworks figuren van films als Shrek, Madagascar en Kung Fu Panda aanwezig.

Sportieve activeiten

Naast fitness ruimtes zijn er zelfs klimmuren aanwezig op de schepen van Royal Caribbean.

Extravagant

Automatische bartenders staan klaar om u het perfecte drankje aan te bieden.

Cruises van Royal Caribbean International