Cruise met de Norwegian Jade

Norwegian Jade cruises boeken bij CruiseClub

Uw verwachtingen zullen aan boord van vijfsterrenschip de Norwegian Getaway worden overtroffen. Wandel over de schitterend aangelegde promenade waar u tal van winkeltjes, restaurantjes, lounges en bars zult aantreffen. Overdag kunt u heerlijk tot rust komen in een van de zwembaden of bij de vele Spa faciliteiten. Neem plaats op een terrasje waar u kunt genieten van een lekkere maaltijd en uitzicht op zee.

Echte visliefhebbers kunnen dineren bij het Ocean Blu restaurant, waar u zowel vis als sushi kunt bestellen. U kunt hier zelfs maaltijden afhalen. Tevens is er iets nieuws aan boord van de Getaway| het restaurant ‘The illusionarium’. Hier kunt u dineren en ondertussen betoverd worden door magische trucs, illusies en andere speciale gebeurtenissen.

 

Kinderen kunnen zich aan boord ook goed vermaken. Het schip beschikt over een groot waterpark met vijf grote glijbanen waar kinderen zich kosteloos kunnen vermaken. De Norwegian Getaway dineert volgens het principe van ‘Freestyle Cruisen’, wat betekent dat u overal en op elk tijdstip kunt eten in één van de restaurants.

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip Norwegian Jade