Cruise met het ms Amsterdam - Holland America Line

ms Amsterdam - Holland America Line cruises boeken bij CruiseClub

Het ms Amsterdam is een kleinschalig cruiseschip, maar biedt u genoeg ruimte. Door de ruim opgezette hutten en de grote dekken, is er voor u de mogelijkheid om zonder belemmeringen over het imposante schip bewegen.

Het ms Amsterdam heeft een prachtig klassiek interieur wat veel elegantie uitstraalt. Als u een kunstliefhebber bent, kunt u genieten van de antieke voorwerpen die op het cruiseschip te vinden zijn.

Uiteraard staat er op de Amsterdam uiterst vriendelijk personeel voor u klaar zoals u gewend bent van de Holland America Line, die ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Voor het diner heeft u keuze uit drie restaurants. Er is één specialiteitenrestaurant aanwezig, het Pinnacle Grill Restaurant. In de avonduren kunt u zich kostelijk vermaken door een bezoek te brengen aan de in Las-Vegas stijl ingerichte lounges en bars. Een avond vertoeven in de bioscoop, theater of discotheek is natuurlijk ook mogelijk. De Amsterdam zorgt ervoor dat u niets te kort komt en een prachtige cruise zal beleven.

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip Amsterdam