Cruise met de Norwegian Epic

Norwegian Epic cruises boeken bij CruiseClub

Stap aan boord van het grootste schip uit de vloot van Norwegian Cruise Line; de Norwegian Epic. Bowlingbanen, plasmaschermen, bars en lounges. U zult zich aan boord geen moment vervelen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, voor beide kunt u terecht bij de Norwegian Epic.

Wanneer u sportief aan de slag wilt, kunt u ervoor kiezen om te gaan hockeyen, voetballen, joggen, basketballen, bergbeklimmen of bowlen. Kom na al deze sportieve activiteiten tot rust met een drankje in één van de Hot Tubs. Laat u masseren waarna u plaats neemt in de stoomcabine. U zult als herboren thuiskomen.

Het schip is ook uitermate geschikt voor kinderen, zo bevindt zich aan boord het Aqua park. Dit park biedt u twee zwembaden, een kinderbad, maar liefst zes hot tubs, drie glijbanen en de Spice H20 Beach club. Een werkelijk waterparadijs op zee. ’s Avonds kunt u terecht bij een van de 14 heerlijke on-board restaurants die elk een eigen keuken hebben. Sluit de avond af in de nieuwe Ice Bar. Vaar mee op dit luxe viersterrenschip en laat u verbazen over de vele mogelijkheden aan boord van de Norwegian Epic.

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip Norwegian Epic