Carnival Cruise Lines

Boek uw Carnival Cruise Lines bij CruiseClub

Carnival is een van meest populaire rederijen ter wereld. Een onderscheid dat Carnival heeft bereikt, door het aanbieden van een enorme keuze van de kwaliteit van cruisevakanties aan boord van een vloot van moderne spectaculaire schepen, die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vertegenwoordigen. Ontworpen als "Resorts op zee" brengen de schepen u naar exotische locaties met fantastisch landschap - de Caribbean, de Bahamas, de Mexicaanse Riviera, Alaska, New England & Canada - en nu zelfs de Middellandse Zee en Noord-Europa.

Met 22 spectaculaire schepen om uit te kiezen, heeft Carnival het hedendaagse cruisen opnieuw uitgevonden, door middel van het toevoegen van een verbazingwekkende scala aan voorzieningen en evenementen voor elke type reiziger. Op de onlangs gelanceerde Carnival Freedom kunnen de gasten genieten van 22 thema-lounges en bars, een fantastische nieuwe spa en talloze eetgelegenheden. Kinderen kunnen spelen in een 1200 vierkante meter ruimte met speeltoestellen, tieners kunnen genieten van hun eigen club en soda bar, terwijl iedereen films kan kijken op het nieuwe "Seaside Theatre" - een ongelooflijke film-scherm op het dek!

Carnival staat in het teken van entertainment. Zeker kinderen hebben hier gegarandeerd een onvergetelijke cruise vakantie. Uw kind kan onvergetelijke dagen beleven in de zwembaden die voorzien zijn van glijbanen. Ook kan er deelgenomen worden aan het activiteitenprogramma ‘Camp Carnival’. Er wordt natuurlijk voor gezorgd dat uw kind met leeftijdsgenoten wordt ingedeeld.

Carnival biedt cruises aan vanuit Florida, Californië, New York en vele andere Amerikaanse havens. Carnival biedt een 13 daagse reis naar de Middellandse Zee en de Griekse eilanden vanaf Civitavecchia in Rome met de Carnival Freedom en vanaf Dover een cruise met de allernieuwste Carnival Splendor naar Noord-Europa.

 

 

Onderwerp:
Beschrijving:
Fun!

Op de Carnival schepen draait alles om fun! 

Doelgroep

De Carnival vloot is helemaal toegespitst op famillies en gezinnen met kinderen.

Entertainment

De vloot biedt een bruisend scala aan Amerikaans entertainment en vermaak aan boord!

Cruises van Carnival Cruise Lines