Cruise met de MS Koningsdam - Holland America Line

MS Koningsdam - Holland America Line cruises boeken bij CruiseClub

Het ms Koningsdam is het nieuwste schip dat de Holland America Line. Dit is het eerste schip van een reeks volledig nieuwe klasse schepen, namelijk de Pinnacle-klasse van Holland America Line. Pinnacle betekent hoogtepunt wat al snel de link legt naar het nieuwe schip ms Koningsdam. 

De naam ‘Koning’ in ms Koningsdam is een eerbetoon aan Koning Willem-Alexander, de eerste Nederlandse koning in meer dan 100 jaar. ‘Dam’ wordt traditiegetrouw aan de schepen van Holland America Line toegevoegd, sinds hier mee begonnen is in 1883. Het is niet alleen het eerste schip dat de naam Koningsdam draagt, maar het is ook het eerste cruiseschip in de nieuwe Pinnacle-klasse waarvan er meerdere zullen volgen.

Aan boord van dit schitterende schip wordt 141 jaar aan kennis overgebracht. U proeft hier de kenmerkende traditie, het nautisch erfgoed en de kenmerkende service waar Holland America Line om bekend staat. Hiernaast staat ook de elegantie van de 21ste eeuw hoog in het vaandel waar Holland America Line voor staat.

De Koningsdam was voor het eerst te zien in het voorjaar van 2016 en werd door niemand minder gedoopt dan Koningin Maxima. In de zomer van 2017 is Amsterdam de thuishaven van het schip.

 

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip Koningsdam