Cruise met de MSC Splendida

MSC Splendida cruises boeken bij CruiseClub

De MSC Splendida behoort tot de Fantasia klasse schepen van MSC. Het schip is gebouwd in Italiaanse stijl en voorzien van een elegant interieur. Aan boord zijn diverse faciliteiten als zwembaden, whirlpools, winkels, een bioscoop en verschillende wellness faciliteiten zoals modderbaden, stoombaden en massages.

Kinderen kunnen zich ook prima vermaken aan boord van de MSC Splendida. Zo is er een speciale ruimte waar zij zich onder begeleiding kunnen uitleven. s’Avonds kunt u aanschuiven bij één van de vier restaurants, waar u kunt genieten van hoogstaande gerechten. Aan boord van MSC Splendida bevind zich ook een 6 sterren VIP-gebied, de MSC Yacht Club. Dit is het meest luxe gedeelte van het schip. Hier bevinden zich schitterende suites, bars, zwembaden, whirlpools en een uitstekende butlerservice.

MSC Cruises hecht bijzonder veel waarde aan het milieu. De Splendida is namelijk ecologisch gebouwd en is uitgerust met de nieuwste systemen om op deze manier energie te besparen en het milieu te beschermen.

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip MSC Splendida