Cruise met de MSC Sinfonia

MSC Sinfonia cruises boeken bij CruiseClub

De MSC Sinfonia is comfortabel en modern ingericht. De sfeer aan boord is vriendelijk en gastvrij, de bemanning zal iedere dag voor u klaar staan zoals u gewend bent van MSC. De hutten zijn ruim van opzet en voorzien van de nodige faciliteiten.

Zowel de actieve reiziger als de reiziger die op zoek is naar rust kunnen zich vermaken tijdens de cruise. Zo was de MSC Sinfonia één van de eerste cruiseschepen met een golfsimulator aan boord. Hiernaast is er ook een fitnessruimte aan boord. De reizigers die meer op zoek zijn naar ontspanning kunnen genieten van de zon bij het zwembad of gebruik maken van de wellness faciliteiten aan boord.

De MSC Sinfonia is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, zo is er een speciale kinderclub aan boord. Kinderen kunnen zich hier onder begeleiding uitleven met verschillende activiteiten. s’ Avonds kunt u heerlijk genieten bij één van de drie culinaire restaurants van MSC Sinfonia en daarna een bezoek brengen aan één van de bars of lounges, het casino of het theater.

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip MSC Sinfonia