Cruise met de Anthem of the Seas

Anthem of the Seas cruises boeken bij CruiseClub

Eén van de grootste rederijen, Royal Caribbean, presenteert wederom een nieuwe parel in haar vloot. De naam van het nieuwe schip is de Anthem of the Seas. Het is een zusterschip van Quantum of the Seas. Het prachtige en moderne schip zal eind april haar opwachting maken rond de Britse eilanden en zich aansluiten bij Royal Caribbean. In het zomerseizoen van 2015 zal de Anthem of the Seas haar cruises varen rondom Europa, zoals het Verenigd Koninkrijk, Canarische Eilanden en de Middellandse Zee. In het winterseizoen zal de Anthem of the Seas haar cruises voortzetten rondom Midden-Amerika met bestemmingen als de Bahama’s en Caribbean.

Royal Caribbean is één van de grootste rederijen en beschikt over de grootste cruiseschepen ter wereld. Moderne faciliteiten is een kenmerk die de schepen van Royal Caribbean hebben, zo ook de Anthem of the Seas. Met een capaciteit van ongeveer 4200 passagiers is de Anthem of the Seas een cruiseschip te noemen welke erg groot is te noemen.

Royal Caribbean staat bekend om de vele en verschillende faciliteiten. Dit is ook terug te vinden op de Anthem of the Seas. Zo heeft het cruiseschip bijna alles wat een cruisevakantie compleet maakt. Zo zijn er aan boord meerdere zwembaden en whirpools, is er een fitness en sauna center, casino, basketbalveld, schaatsbaan en een 9 meter hoge klimwand. Of wat te denken van een FlowRider surf simulator? Ook voor kinderen is er genoeg te beleven, zoals een waterpark en vele entertainment programma’s voor alle leeftijden.

Voor diegenen die van actie en uitdaging houden, is het mogelijk om ruim 7 meter te skydiven. Iets wat u zeker niet mag missen tijdens uw cruise vakantie.

De hutten zijn er in verschillende categorieën. Er zijn binnen- en buitenhutten en verschillende soorten suites. Zo is er de Loftsuite, die bij de Oasis klasse al een succes was. Een innovatief aspect bij op de Anthem of the Seas zijn de virtuele balkons in de binnenhutten. Hierbij lijkt het alsof u in binnenhut toch over zee kunt kijken door middel van dit virtuele balkon.

Ontdek met uw eigen ogen het nieuwe cruiseschip Anthem of the Seas en zie uw cruise vakantie tijdens en achteraf als een beleving. Of u nu met uw hele familie gaat, uw partner of alleen, voor iedereen is dit nieuwe schip een unieke ervaring!

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip Anthem of the Seas