Cruise met de Harmony of the Seas

Harmony of the Seas cruises boeken bij CruiseClub

Laat u betoveren door het nieuwe schip Harmony of the Seas in de Oasis klasse. Een prachtig nieuw cruiseschip met vele mogelijkheden!

Royal Caribbean is één van de grootste rederijen ter wereld. De vloot wordt wederom uitgebreid met een cruiseschip welke zich tot één van de grootste cruiseschepen ter wereld mag noemen. Met een capaciteit van 5479 personen en 2747 hutten is Harmony of the Seas wederom een cruiseschip te noemen waar je ‘u’ tegen zegt.

Stap aan boord van Harmony of the Seas en ontdek de vele mogelijkheden die er zijn. De vele comfortabele hutten die er zijn hebben verschillende categorieën, die de Oasis klasse eerder niet heeft gehad. Wat betreft de faciliteiten gaat het nieuwe schip er alleen maar op vooruit. Zo is er een gloednieuwe Bionic bar waarbij robotarmen een unieke cocktail voor u maken. Nieuw en spectaculair zijn de drie glijbanen met een duizelingwekkende val van dek 18 naar het zwembad op dek 15.

Ook de techniek gaat steeds een stap verder. Zo krijgt u WOW armbanden waarmee aankopen gedaan kunnen worden. Tevens fungeert de WOW armband als kamersleutel. De snelle internetverbinding op het schip maakt het zelfs mogelijk om contact te hebben met het thuisfront en om video’s te streamen.

Harmony of the Seas beschikt over nieuwe specialiteitenrestaurants, zoals de Sabor Modern Mexican Restaurant en de Izumi Hibachi & Sushi. Tevens is er een nieuw concept bedacht, genaamd Dynamic Dining. Hierbij wordt aan u de optie gegeven om samen met uw eigen ober verschillende restaurants te proberen.

Naast deze nieuwe ontwikkelingen bestaat Harmony of the Seas ook net als haar voorgangers van de Oasis klasse, uit de 7 buurten Central Park, Pool and Sports Zone, Vitality at Sea Spa & Fitness Centre, Boardwalk, de Royal Promenade, Entertainment Place en de Youth Zone.

Laat u inspireren door de schoonheid van Harmony of the Seas en ervaar uw cruise vakantie als een werkelijke belevenis met vele innovatieve concepten aan boord! Zowel voor jong als oud is het een tijd om nooit te vergeten.

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip Harmony of the Seas