Cruise met kinderen

Cruise met kinderen

Cruisen met kinderen is een geweldige beleving. Sommige rederijen bieden een gevarieerd programma voor het hele gezin. Zo organiseren zij activiteiten onder begeleiding en entertainment en sociale evenementen voor alle verschillende leeftijdsgroepen. Uw kinderen zijn vrij om alles te ontdekken en nieuwe vrienden te maken in een veilige omgeving. En als uw kinderen vrij zijn om dingen te ontdekken, bent u dat ook! 

Wij kunnen u de volgende rederijen aanbevelen als u op zoek bent naar een rederijen waar het mogelijk is te cruisen met kinderen:

- Costa Cruises: Deze rederij hanteert speciale kindertarieven. Costa Cruises heeft een goede reputatie onder de gezinnen omdat er vele activiteiten worden verzorgd voor de kinderen en er zelfs met eten aan de kleintjes is gedacht.

- AIDA Cruises: Bij AIDA krijgen kinderen t/m 24 jaar kinderkorting! Aan boord van deze vloot kunnen kinderen gebruik maken van de kidsclub (vanaf 3 jaar), de minidisco, air hockey veld  of een van de vele andere activiteiten die speciaal voor kinderen van allerlei leeftijdscategorieen zijn samengesteld. 

- Norwegian Cruise Line: Deze rederij hanteert speciale kindertarieven. Norwegian Cruise Line vaart met het concept "Freestyle Cruisen" wat deze rederij uitermate geschikt maakt voor families vanwege de losse sfeer aan boord. Daarnaast heeft Norwegian Cruise Line één van de meest uitgebreide kinderprogramma's op zee.

- MSC Cruises: U boekt hier voor een speciaal laag tarief! MSC Cruises biedt kinderclubs voor leeftijden 0 t/m 17 jaar waarbij ieder kind met zijn of haar eigen leeftijdgenootjes leuke activiteiten zal ondernemen. Kinderen kunnen meedoen aan kooklessen, een leuk toneelspel, talentenshows, knutseluurtjes en nog veel meer. 

- Carnival Cruise Line: Kinderen van 2 tot 17 jaar kunnen uitermate goed vermaakt worden op de rederij waarbij het allemaal draait om  "Fun"! Er is voor ieder wat wils op deze schepen waar entertainment hoog in het vaandel staat. Deze rederij geeft geen kinderkorting.

- Disney Cruise Line: Kinderen vanaf 3 maanden tot 17 jaar worden helemaal in de watten gelegd met het meest fantastische entertainment zoals men van Disney kan verwachten. Het schip is één groot kinderparadijs. Daarentegen zijn er ook gedeeltes van het schip wat "Adult-only" zones zijn zoals een zwembad, diverse bars, lounges en zelfd een spa. Zo genieten de kinderen en ouders van de beste vakantie ooit! Afhankelijk van de leeftijd wordt er kinderkorting gegeven bij deze rederij. 

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van dit bericht kunt u altijd langskomen in onze winkel, maar ook per telefoon en e-mail staan wij voor u klaar.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en win mooie prijzen.