Seabourn

Boek uw Seabourn cruise bij CruiseClub

Seabourn is een unieke rederij, welke zes jachten bezit met elk een capaciteit van 450 gasten. Deze jachten kunnen kleinere, luxere havens aandoen waardoor u een unieke vaarroute heeft. In de 25 jaar dat Seabourn haar gasten bedient heeft Seabourn niet alleen altijd in de top cruise lines gestaan, maar ook in de top van 's werelds beste vakantiekeuzes. De kenmerkende verschillen tussen de Seabourn en andere cruise lines zijn: Een superieur niveau van persoonlijke service, mogelijk door de kleinere schepen. Elegante, ruime all-suite accommodaties. Een hoogwaardige keuken, geserveerd in een stijl die alleen overeenkomt met de allerbeste restaurants Een uitzonderlijk aanbod van een breed scala aan intrigerende bestemmingen.

U kunt zelf kiezen of u uw dagen op zee actief of passief door wil brengen. U kunt genieten van het wellnesscentrum, het watersportplatform of u brengt een bezoek aan een interessante lezing van een gastlector.

Doordat Seabourn lid is van de Chaine des Rôtisseurs kunt u iedere maaltijd intens genieten van de meest heerlijke gerechten. Deze gerechten worden vers voor u bereidt in de keuken, of zelfs aan uw tafel. Al uw consumpties en fooien zijn inclusief, zodat u zorgeloos kunt genieten. Uniek aan Seabourn zijn de goed verzorgde excursies. U kunt lokaal in de Sahara lunchen met de lokale bevolking of stijlvol flaneren langs een mooie boulevard. Alles kan voor u geregeld worden. 

Onderwerp:
Beschrijving:
Schepen

Kenmerkend voor Seabourn is het kleine aantal schepen: Seabourn Quest, Seabourn Sojourn, Seabourn Odyssey, Seabourn Legend en Seabourn Spirit

All inclusive

Alle non-alcoholische en geselecteerde alcoholische dranken zijn inbegrepen, zelfs de fooien zijn inclusief.

Personal service

Het aantal bemanningsleden is altijd erg hoog in vergelijking met het aantal gasten aanboord. Op deze manier zorgt Seabourn voor persoonlijke service.

Cruises van Seabourn