Cruise met de MSC Meraviglia

MSC Meraviglia cruises boeken bij CruiseClub

"Meraviglia", wat staat voor miraculeus geeft het gevoel alsof u net iets nieuws, buitengewoons of onvoorstelbaars gezien hebt. Het eerste stuk staal, voor de MSC Meraviglia, het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises, is gesneden bij de STX scheepswerf in Saint Nazaire, in Frankrijk.

De MSC Meraviglia is een mooie combinatie van state-of-art-technologie, liefde voor de zee, design, comfort en gebruiksgemak. Het is een schip dat haar reizigers zal verblinden. MSC Meraviglia zal in staat zijn om in elke cruisehaven ter wereld aan te meren. Dit breidt het aantal keuze qua bestemmingen enorm uit en is een grote toegevoegde bonus voor elke reiziger. 

De luxe MSC Yacht Club zal worden uitgebreid. Het gehele plafond van de binnenkant van de promenade zal voorzien worden door een gigantisch 480 m² LED scherm: een digitale hemel dat uitzichten, gebeurtenissen, zonsopgangen, zonsondergangen en de sterrenhemel kan overbrengen. 

De uitgaansgebieden zijn verdubbeld: er zijn, naast de faciliteiten die u ook op de andere schepen van MSC vindt, een pretpark en een waterpark, een adembenemend panoramisch gebied en twee overdekte promenades

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip MSC Meraviglia