Norwegian Cruise Line

Boek uw Norwegian Cruise Line cruise bij CruiseClub

Aan boord van de schepen van Norwegian Cruise Line staan passie, toewijding en innovatie centraal. Deze vloot bestaat uit 13 schepen, allen genieten zij van hun eigen specialiteiten. De rederij is marktleider op het gebied van innovatie. U zult zich aan boord verbazen over de nieuwste faciliteiten en mogelijkheden.

Norwegian Cruise Line is trots op het feit dat hun innovatieve ervaringen aan boord vakantiegangers de vrijheid biedt zodat zij even kunnen ontsnappen aan de stress en de eisen van het dagelijks leven, bijvoorbeeld in het kuuroord.

NCL is de enige cruise line die Freestyle Cruising biedt. Zo hoeft er niet op vaste tijden worden gegeten. Daarnaast hoeft u nooit twee keer te eten in hetzelfde restaurant. NCL zal u niet vragen om te dineren met vreemden zoals bij andere cruisemaatschappijen. Ook kunt u u kleden zoals u wilt. U heeft de volledige vrijheid op het schip en er zijn genoeg leuke dingen om te doen. Dit is NCL Freestyle Cruising. U heeft aan boord zelf de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

Op elk schip heeft u de keuze uit verscheidene restaurants en eetzalen. Gemiddeld beschikt een schip over 13 restaurants en eetgelegenheden. Door de diversiteit is er altijd wel een gelegenheid naar uw keuze.

Overdag zult u zich door de ruime keuze aan faciliteiten, de grootste suites en hutten geen moment vervelen. Stap aan boord op een van de Norwegian Cruise Line schepen en beleef een onvergetelijke cruisevakantie.

Onderwerp:
Beschrijving:
Freestyle cruisen

U heeft alle vrijheid om zelf te kiezen waar u wilt eten, wat u wilt doen en wat voor kleding u aan trekt.

Restaurants

De 13 schepen die NCL biedt zijn stuk voor stuk voorzien van gemiddeld 13 restaurants.

Uitstraling

Alle schepen van Norwegian Cruise Line zien er super vrolijk uit!

Cruises van Norwegian Cruise Line