Azamara Club Cruises

Boek uw Azamara Club Cruises bij CruiseClub

Azamara Club Cruises is een luxe cruise-ervaring voor reizigers die nu eindelijk wel eens de ongewone bestemmingen willen bereiken, terwijl ze genieten van de voorzieningen en service ongeëvenaard op zee. De luxe cruiseschepen van Azamara Club Cruises zijn uitermate geschikt voor reizigers die massatoerisme willen ontwijken. Azamara meert met haar relatief kleine schepen aan bij havens waar u normaal gesproken niet snel zult komen. ‘You love where we take you’, dat is het uitgangspunt van deze rederij.

Het unieke aanbod van Azamara Club Cruises biedt butler service in elke hut. Excursies aan wal zijn zo ontworpen, om gasten op elke bestemming deel te laten nemen aan het dagelijks leven. De rijke programma's bieden alles, van culinaire hoogstanden tot fotografische verkenningen. De twee specialiteitenrestaurants garanderen u de beste gerechten op zee en live entertainment kan dagelijks worden bewonderd. 

U kunt volledig tot rust komen in de uitgebreide spa of een gokje wagen in het casino. U heeft de keuze te verblijven in een binnenhut, buitenhut met of zonder balkon of een suite, allen beschikken over 24-uurs roomservice. Azamara Club Cruises geeft u de mogelijkheid overal ter wereld deel uit te maken van het leven.

 

Onderwerp:
Beschrijving:
Schepen

De schepen staan bekend om hun luxe!

Aanlegplaatsen

Azamara heeft vaak onbekende cruise bestemmingen op het reis schema staan.

Service

Uitstekende persoonlijke service aan boord!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en win mooie prijzen.

Cruises van Azamara Club