Miami

Vertrek van en naar Miami

Een cruise waarbij u Miami aan doet met een cruiseschip is een zekerheid voor onvoorstelbare belevingen. De cruisehaven van Miami heet Port of Miami. Vanuit hier vaart u naar prachtige bestemmingen zoals de Caraïben, Centraal Amerika of Mexico. Of wat te denken van een cruisereis richting het westen van de Verenigde Staten. Of u nu naar Florida vaart of vanaf de cruisehaven vertrekt, u beleeft gegarandeerd een aangename reis wanneer Miami op uw route ligt! Ook kunt u ervoor kiezen om voor of na de cruise een aantal dagen in Miami te verblijven, waarbij wij ook uw gewenste hotel kunnen reserveren. 

Bezienswaardigheden 

South Beach: De buurt South Beach is gelegen op een langgerekt eiland voor de kust van Miami. Vele Amerikaanse toeristen trekken naar deze beroemde badplaats. Ook zijn hier veel beroemdheden te zien. Wat deze buurt zo bijzonder maakt, zijn de art deco-gebouwen welke gebouwd zijn in de jaren 30 van de 20ste eeuw.

Everglades National Park: Het Everglades National Park is het grootste nationale park van de Verenigde Staten. In deze subtropische wildernis zijn veel zeldzame dieren te bewonderen, zoals de Amerikaanse krokodil en de Florida panter. Het park heeft een grootte van ongeveer 6600 vierkante kilometer. Het is mogelijk om door het Everglades National Park te wandelen of per air boot of kano te varen.

Ocean Drive: Ocean Drive is een boulevard gelegen in de buurt South Beach, welke hierboven is toegelicht. De boulevard is vrij van auto’s en bekend om de vele cafés en restaurants. Op deze boulevard staan veel art deco-hotels. In de avond en nacht verandert Ocean Drive in een uitgaansgebied.  

Klimaat

Miami heeft een subtropisch klimaat. De beste reistijd om Miami te bezoeken is tussen oktober en april. In deze maanden ligt de temperatuur ruim boven een aangename temperatuur van 20 graden en in mei, juni en augustus kunt u genieten van zomertemperaturen van 25 graden of meer! Het aantal zonuren per dag is het gehele jaar door gemiddeld 8 uren. Echter is het in de zomermaanden ook mogelijk dat er depressies over trekken, waardoor in deze maanden de neerslagkans een stuk hoger is. 

 

 

 

Cruises die Miami aandoen