Grootste Cruiseclub van Nederland

Grootste Cruiseclub van Nederland

Grootste CruiseClub van Nederland

Iedereen is welkom bij CruiseClub: Onze club omvat zowel beginnende cruisers, mensen die al een aantal cruises gemaakt hebben als de echte doorgewinterde cruisers die van de hoed en de rand weten. Cruisen is namelijk geschikt voor een breed publiek: jonge stellen, oudere stellen, vrienden, gezinnen met kinderen, mensen die rust zoeken en noem zo maar op. U kunt altijd bij ons terecht wanneer u meer informatie wilt over cruisen in het algemeen of meer specifieke informatie wilt ontvangen over een bepaalde rederij, schip, vaarroute, etc.

 

Daarnaast kunnen wij u helpen bij het uitzoeken van uw droomcruise. Onze cruisespecialisten hebben zelf cruise ervaring en zijn altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en alle afvaarten. Wilt u liever een kleiner sfeervol schip of juist een groot schip vol spetterend entertainment? Bent u een natuurliefhebber, cultuurliefhebber of zonaanbidder? U kunt cruisen in alle uithoeken van de wereld. Wilt u het lekkere weer in het Middellandse Zee gebied opzoeken, varen door het historische Panamakanaal, de gletsjers in Alaska bewonderen of cultuur opsnuiven in St. Petersburg? 

Wij bieden tevens vluchten, hotelovernachtingen, transfers en overige extra’s aan om uw reis tot een geweldig geheel te maken. Wilt u eerst nog heerlijk op het strand vertoeven in Miami of juist na de cruise nog wat shoppen in Barcelona? Alles kan bij ons!

 

En wist u ook dat wij u de laagste prijs garanderen? Dus naast de beste service bieden wij u tevens de beste prijs!

 

U kunt ons telefonisch of per mail bereiken voor meer informatie of om een boeking te maken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Rotterdam en helpen wij u graag verder onder het genot van een kopje Nespresso en een stuk appeltaart!