SeaDream Yacht Club

Boek uw SeaDream Yacht Club cruise bij CruiseClub

Seadream Yacht Club is een unieke rederij die gebruik maakt van luxe jachten in plaats van de standaard grote cruiseschepen.De service is persoonlijk en de hele Seadream cruise is een unieke ervaring in tegenstelling tot alle anderen. Seadream is een van grootste mega-jachten in de wereld en de faciliteiten zijn ongeëvenaard.

U kunt als gast genieten van de lekkerste culinaire recepten. Alleen de beste koks zijn aan boord van de Seadream jachten. Seadream valt dan ook regelmatig in de prijzen als het gaat om haar culinaire verzorging. Alle maaltijden worden à la minute en met verse ingrediënten bereid, geserveerd met de beste wijnen.

Aan boord van Seadream kunt u ontspannen van persoonlijke massages genieten of uitdagend en interactief aan watersport doen. Zo zijn er nog vele extra’s tot uw beschikking. Denk bijvoorbeeld aan Balinese lounge-bedden, kaviaar, champagne party’s, uitstekende wijnen en een selectie van alcoholische en non-alcoholische dranken, welke uiteraard bij de prijs zijn inbegrepen.

Bij Seadream worden er ook interessante excursies aangeboden. Kom aan boord van een jacht van de Seadream, ontdek hoe verschillend het is dan varen op een groot cruise schip. 

Onderwerp:
Beschrijving:
Schepen

Kenmerkend voor Seadream is het kleine aantal schepen: SeaDream I en SeaDream II

All Inclusive

Alle non-alcoholische en geselecteerde alcoholische dranken zijn inbegrepen, zelfs de fooien zijn inclusief.

Personal service

Het aantal bemanningsleden is altijd erg hoog in vergelijking met het aantal gasten aanboord. Op deze manier zorgt Seabourn voor persoonlijke service.

Cruises van SeaDream Yacht Club