Cruise met de Liberty of the Seas

Liberty of the Seas cruises boeken bij CruiseClub

Ontdek een van de meest fantasierijke schepen ter wereld, de Liberty of the Seas! Dit schip biedt ruimte aan 3600 gasten en is een werkelijke toevoeging aan de Freedom Klasse. Zo kunt u aan boord van de Liberty of the Seas surfen, boksen, schaatsen, bergklimmen, volleyballen, tennissen of joggen op de speciaal aangelegde joggingbaan.

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft het schip tal van spa mogelijkheden waar u heerlijk kunt ontspannen. Geniet van de stoomcabine of de Beauty Salon.Wanneer u in de avond trek krijgt in een maaltijd, kunt u terecht bij een van de vele specialiteitenrestaurants.

Na het eten zijn er verschillende bars en clubs waar u swingend de avond kunt afsluiten. Zo kunt u terecht bij de luxe Champagne bar, Sky bar of café Promenade. De Liberty of the Seas onderscheidt zich tevens van de andere schepen binnen haar rederij door het Vitaly Wellness programma. Dit programma zorgt ervoor dat uw lichaam en geest volledig tot rust komen. De Liberty of the Seas heeft alles aan boord voor een onvergetelijke cruise ervaring.

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip Liberty of the Seas