MSC Cruises

Boek uw MSC Cruises bij CruiseClub

Mediterranean Shipping Company betrad de cruise-industrie in 1988. Het is een particuliere onderneming met een lange geschiedenis op de zeeën onder leiding van kapitein Gianluigi Aponte. Na het verwerven van Starlauro, een prestigieuze rederij, het uitvoeren van een totale vernieuwing en de herlancering, was MSC Cruises officieel geboren.

MSC Cruises is een Italiaanse rederij met een ongedwongen Zuid-Europese sfeer aan boord van haar schepen. Dat MSC een Italiaanse rederij is, is terug te zien in de traditionele Italiaanse keuken aan boord van haar schepen. Chefs bereiden met veel plezier de lekkerste Italiaanse maaltijden voor u. Wilt u liever genieten van een andere keuken, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

De schepen van MSC zijn modern in hun inrichting en beschikken over vele faciliteiten. Zo wordt er veel gedaan aan entertainment voor zowel jong als oud, zodat u een onvergetelijke tijd heeft.

De rederij besteedt veel tijd en aandacht aan het comfort en welzijn van haar gasten. Dit maakt MSC Cruises ook uitermate geschikt voor families en kinderen. Maar ook als u zonder kinderen wilt cruisen, is MSC een goede rederij. MSC biedt het gehele jaar door reizen aan naar betoverende bestemmingen, zowel naar warme als naar koudere landen.

Onderwerp:
Beschrijving:
Italiaanse rederij

Een geraffineerde stijl met de gastvrijheid volgens Italiaanse traditie. 

Schepen

In 2015 vaart MSC met 12 schepen met afvaarten vanaf Amsterdam.

Middellandse Zeegebied

Met maarliefst 34 vaarroutes in het Middellandse Zeegebied, is dit de wieg van MSC Cruises.

Cruises van MSC Cruises