Cruise met de Norwegian Dawn

Norwegian Dawn cruises boeken bij CruiseClub

Ontdek Freestyle Cruising met de Norwegian Dawn. Cruisen wordt aan boord van dit schip wel heel bijzonder, u kunt gaan en staan waar u wilt. Aan boord zijn er geen vaste dinerzittingen of kledingvoorschriften. U zult het schip herkennen aan het Vrijheidsbeeld dat op de zijkant van het schip staat afgebeeld.

Met verscheidene restaurants, 9 bars en lounges, een casino, bioscoop en vele andere faciliteiten zult u zich aan boord van de Norwegian Dawn geen moment vervelen. Wanneer u zin heeft in een sportieve activiteit kunt gaan volleyballen, basketballen of een ronde gaan joggen. Uiteraard kunt u ook aan de slag in het Fitness Center.

Kom hierna volledig tot rust in de spa. Neem een verfrissende duik in het zwembad of zak lekker weg in een van de Hot Tubs waar u de dag nog eens rustig kunt nabespreken. In de loop van de avond kunt u dineren bij een van de 13 verschillende restaurants. Laat u verrassen door de lekkere smaken en sfeervolle restaurants. Na het eten kunt u de avond swingend afsluiten in bijvoorbeeld de Champagne bar of Nightclub.

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck
Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en win mooie prijzen.

Cruises van het schip Norwegian Dawn