Costa Cruises

Boek uw Costa cruise bij CruiseClub

Costa Cruises is een Italiaans bedrijf en een belangrijke rederij in Europa. Al meer dan 60 jaar bevaren Costa schepen de wereldzeeën, leveren Costa schepen het beste op het gebied van Italian Style, gastvrijheid, gastronomie en bieden de ultieme droomvakanties op het gebied van plezier en ontspanning.

De vloot bestaat uit 15 schepen, alle varend onder de Italiaanse vlag en elk met specifieke eigenschappen en een unieke stijl. Samen bieden zij elk jaar de kans om 250 verschillende bestemmingen te bezoeken in het Middellandse Zeegebied, Noord-Europa, de Oostzee, het Caribisch gebied, Zuid Amerika, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verre Oosten en de Indische Oceaan.

Costa Cruises is een van de grootste cruisemaatschappij in Europa. Costa gaat voor verder en voor beter. De schepen zijn tot in het kleinste detail verzorgd. Elk met een eigen stijl, maar allemaal met een maximum aan comfort, innovatieve diensten en meest geavanceerde technologieën. Costa biedt de kwaliteit die u mag verwachten bij ''Made in Italy'' en dit ziet u terug in de details van de inrichting, de verfijnde mediterrane keuken tot aan de stijlvolle boetieks. Mede dankzij het ''Kinderen Gratis'' concept en andere aantrekkelijke voordelen, zoals het Prima Price vroegboek voordeel, biedt Costa betaalbare luxe. Daarbij onderscheidt de maatschappij zich door de keuze van bestemmingen en door de service, die wereldwijd erkend en beloond is. C

Costa Cruises is er trots op een leidende rol te mogen vervullen op het gebied van milieubescherming. Costa heeft de eerste groene vloot ter wereld en de schepen zijn voorzien van de allernieuwste technologieën aan boord, om de impact op het milieu te beperken. Daarnaast werkt Costa samen met het WNF Italië, om de Middellandse Zee actief te beschermen en doen zelfs enkele schepen van Costa metingen in de Middellandse Zee voor het Joint Research Centre van de Europese Commissie.

Costa Crociere S.p.A. is onderdeel van Carnival Corporation & plc, 's werelds grootste cruise organisatie en is tevens lid van het prestigieuze World's Leading Cruise Lines.

Onderwerp:
Beschrijving:
Milieubescherming

De eerste groene vloot ter wereld!

Italian

Alle schepen van de vloot varen onder de italiaanse vlag.

Aantrekkelijke voordelen

Costa biedt betaalbare luxe door onder anderen het concept ''Kinderen Gratis'' en Prima Price vroegboek voordeel.

Cruises van Costa Cruises