Cruisen met de AIDAPrima

AIDA cruises

In 2017 zal het nieuwe schip van rederij AIDA Rotterdam als thuishaven gebruiken! Gedurende een heel jaar zal ze iedere donderdag vanaf Rotterdam vertrekken richting Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge op een 8-daagse cruise.

AIDAprima is het nieuwe schip van AIDA cruises en heeft in totaal ruimte voor 3286 passagiers en 900 bemanningsleden. Met 15 bars en restaurants, het binnenstrand en de bierbrouwerij differentieert dit schip zich absoluut van andere schepen.

Het schip is zo uitgerust dat het in warm en koud weer toch een tropische sfeer aan boord kan creëren. Zo kunt u in de “BeachClub” ook ’s winters onder de palmbomen liggen waar het dak zorgt voor de passende temperaturen! Het is dus een schip wat perfect is voor onze wateren dat dankzij de moderne technieken altijd het vakantie gevoel kan creëren. 

De AIDAprima is zeker een schip waar het hele gezin zich kan vermaken. Aan boord vindt u klimwanden, waterglijbanen, een wintertuin, gezellige barretjes, relaxplekjes, en een kids en teensclub. Bovendien krijgen kinderen t/m 24 jaar korting! Wat ook bijzonder is: de fooien zijn inclusief in de reissom!

 Op dit moment hebben wij helaas niet de actuele informatie van Rederij Aida op onze website!

 

U kunt met ons chatten of bellen voor het meest actuele aanbod van Aida Cruise.

Onze excuses voor het ongemak.

{{cat.CategoryName}}
Categorie:
{{cst.CabinCode}} Bekijk hut details
deckService.selectedDeck

Cruises van het schip AIDAPrima